Videot

”Olen toiminut lähes kolmekymmentä vuotta yrittäjänä. Minun mielestä yrittäjyyteen on kannustettava ja rohkaistava. Suomi todella tarvitsee yrittäjiä.”

Julkaistu 3.4.2019

***

”Jokaisella meistä on oikeus elämänmakuiseen elämään kehdosta hautaan. Vanhustenhoito on yksi näiden vaalien ajankohtaisimmista teemoista ja syystäkin. Kävin tutustumassa Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskus’n hoitajien työhön konkreettisesti ja keskustelemassa aiheesta alan ammattilaisten kanssa.”

Julkaistu 26.3.2019

***

”Tänään juhlitaan kansainvälistä Downin syndrooma -päivää. Vuosittain Suomeen syntyy n. 70 rohkeaa ja rakastettavaa Down-lasta. Myös heille pitää luoda mahdollisuus halutessaan käydä töissä. Meidän pitää nähdä ihminen syndrooman takana.”

Julkaistu 21.3.2019

***

”Nykyisellä vaalikaudella valtion velkaantuminen saatiin kuriin. Järkevässä suomalaisessa taloudenpidossa pitää jatkossakin osoittaa rahaa innovaatioihin ja koulutukseen. Niillä pystymme tuottamaan hyvinvointia suomalaisille. Kuluttajakäyttäytymisen liikaohjaus verotuksella ei tuota pitkäjänteistä tulosta.”

Julkaistu 13.3.2019

***

”Kotimainen ruuantuotanto vaatii puolestapuhujan. Meidän täytyy taata se, että kotimaista ruokaa on saatavilla jatkossakin. Alkutuottajien työn tulevaisuuden tulee olla kirkkaampi.”

Julkaistu 22.2.2019

***

”Maassamme on lähes 66 000 syrjäytynytt nuorta. Tähän ongelmaan on puututtava kaikin voimin. Jokainen nuori tarvitsee luotettavan aikuisen ja tukea kasvamiseen.”

Julkaistu 11.2.2019

***

”Eduskunnassa tarvitaan edustajia, joilla on omakohtaista kokemusta monenlaisesta arjesta. Siksi minä olen ehdolla.”

Julkaistu 14.1.2019

***

”Uskon siihen, että vain positiivisella yhteistyöllä pääsemme eteenpäin.”

Julkaistu 23.1.2019

***

”Hyvinvoinnin ei pitäisi olla kiinni rahasta. 24 % arvonlisäverotus hyvinvointipalveluissa on liikaa. Mahdollisuus hyvinvointipalveluiden ostamiselle pitää saada matalammaksi”

Julkaistu 28.1.2019