Piiasta sanottua

Turun Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen

”Piia Koriseva tuo mukanaan positiivista kokemusasiantuntijuutta siitä, miten vaikeistakin esteistä selvitään. Piialla on ruohonjuuritason tuntemusta äidin ja yrittäjän roolin yhteensovittamisesta ja on hyvä esimerkki peräänantamattomasta sinnikkyydestä asioiden hoitamisessa.”

Kansanedustaja Matti Vanhanen

”Piia pystyy positiivisuudellaan rakentamaan siltoja puolerajojenkin yli. Se on taito, jolle on aina käyttöä politiikassa.”


Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko

”Kolmen pojan äitinä Piia tuntee henkilökohtaisesti monenlaisen arjen vanhemmuudesta yrittäjyyteen. Siitä on lyömätön etu politiikan areenoilla.”

Elinkeinoministeri, kansanedustaja Mika Lintilä

”Politiikassa ei koskaan ole liikaa tekijöitä, jotka isolla sydämellä pitävät ihmisen päätöksenteon keskiössä. Piia on sellainen.”

Toimittaja, yrittäjä Sami Spåra

”Maalaisjärki, sinnikkyys ja päättäväisyys kuvaavat hyvin Piiaa. Näitä ominaisuuksia tarvitaan myös päätöksenteossa. Nainen, joka opettelee aikuisena kävelemään ei voi olla huono päättäjä. Piia tekee politiikkaa sisulla ja sydämellä.”

Laulaja, tangokuningatar Arja Koriseva

”Piian isosiskona tunnen ja tiedän hänet hyvin. Piia on rohkea puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä ja kohtaamaan ihmiset ihmisinä: hän kuuntelee ja on valmis tekemään työtä oikeudenmukaisuuden puolesta suurella sydämellä. Piia on innokas oppimaan uutta. Hän heittäytyy täysillä ja suurella intohimolla asioihin, joihin haluaa vaikuttaa ja tavoitteisiin, jotka haluaa saavuttaa.”

Laulaja, tangokuningatar Tiina Räsänen

”Yli 20 vuoden ystävyytemme aikana olen nähnyt, kuinka sinnikäs ja peräänantamaton Piia on. Hän on myös huumorintajuinen, nuorekas, iloinen nainen. Ryppyotsainen hän ei ole.”


Taiteilija, muusikko Jonna Ortju

”Kun tutustuin Piiaan paremmin, huomasin heti hänen kykynsä eläytyä ja muuntautua toisen ihmisen tilanteeseen. Hänellä on luontainen ja sielullinen kyky toimia auttajana ja hän on erittäin taidokas kuuntelija. Piia on aito ihminen, jolla on suuri sydän. Hänen oma elämänpolkunsa on kasvattanut häntä niin, ettei hän pelkää mitään, vaan uskaltaa tarpeen tullen puolustautua ja pitää vähempiosaisten ja läheisten puolia jos kokee asiansa aidoksi ja selllaiseksi, jonka takana voi varmasti seisoa selkä suorana. Hän on äiti ja yrittäjä kuten minäkin. Suosittelen todella, että Piia Koriseva pääsee viemään meidän kansalaisten hiljaista ääntä eduskuntaan asti, sillä luotan, että sen hän tulee tekemään 110 %.”