Elämänmakuista elämää- luento

Elämänmakuista elämää- luento on hurtilla komedialla varustettu luento, jossa saa nauraa sydämen pohjasta. Luentoni kestää n. 1,5- 2 tuntia sisältäen naurua, faktaa, ja vähän pieniä liikumisen ohjeita tekemällä. Luento ei siis ole mikään ”pönötys”, vaan jokainen on omanlaisensa riippuen yleisön tarpeista. Luennolla kerron ohjeita sekä fyysiseen että henkiseen jaksamiseen. Tarkoitukseni on herättää ajatuksia, jotka on helppo toteuttaa omassa arjessa.n. 1,5- 2 tuntia sisältäen naurua, faktaa, ja vähän pieniä liikumisen ohjeita tekemällä. Luento ei siis ole mikään ”pönötys”, vaan jokainen on omanlaisensa riippuen yleisön tarpeista. Luennolla saattaa silmäkulmaan kipaista kyynelkin, kun käymme läpi henkistä hyvinvointia. Tarkoitukseni on herättää ajatuksia, jotka on helppo toteuttaa omassa arjessa.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Luennostani sanottua:

” Mielestäni luonto oli tärkeästä ja tutusta asiasta oiva ravistelu. Vauhdikas, innostava ja mukaansa tempaiseva esitys, johon yhdistyy oma elämän tarina. Otit myös yleisön kivasti huomioon.” – Markku Pelkonen, Alajärven Osuuspankin pankinjohtaja

” Todella tarttuva huumorin höystämä luento, joka siivitti itseäni ajattelemaan omaa oloani oikeasti. Ja uudestaankin kuuntelisin milloin vain. Ihana positiivisuus Piialla. Luennon innoittamana tämä kukkakauppias on ruvennut heiluttamaan latinopyllyä kävelylenkillä ja parrin viikon jälkeen alkoi jo sujumaan!”

”Oikein hauska ja mielenkiintoinenen, eikä tullut aika pitkäksi. Jatka samaan malliin.”

” Esitys oli pirteä ja antoi vinkkejä siitä, että eletään nyt ja murehditaan sit kun on sen aika. Höpsöillään! Ei aina tarvitse olla niin vakava, vaan nautitaan elämästä”

”Oikein positiivinen kokemus. Sain iloa, energiaa ja tietoa. Aika meni kuin siivillä ja tuli naurettua vuosia lisää, samalla kuitenkin saaden aimo annoksen tietoa hyvinvoinnista.”

-Heinolan yrittäjänaiset ry

%d bloggaajaa tykkää tästä: